Lightning McQueen

Lightning McQueen in de films Cars en Cars 2 beleeft Lightning McQueen de leukste avonturen met zijn vriendjes. In de spannende en meeslepende Disney-film worden de auto’s uitgedaagd om mee te doen aan een spannende autorace. In de Engelse versie van de film staat Bliksem bekend als Lightning McQueen.
Bliksem McQueen neemt de leiding in deze spannende film, voor deze rode auto is de hoofdrol weggelegd. Sinds de films uitgekomen zijn in de bioscoop en op dvd heeft Bliksem McQueen een grote groep fans gekregen.

Allerlei leuke spullen van Lightning MCQueen

De rode auto heeft door deze grote groep fans allerlei leuke spullen, deze zijn gebaseerd op het personage uit de film. Zo zijn een speciale laptop en PDA gebaseerd op het vrolijke filmfiguur. De grote populariteit van de films heeft bijgedragen aan het grote aantal merchandise-artikelen voor McQueen.

Cars 2 Mater & Lightning Mcqueen

De auto is ook als speelgoed verkrijgbaar. Het speelgoedvoertuig is als kleine en grote speelgoedauto verkrijgbaar. Naast McQueen zijn er nog veel meer personages uit de films die als speelgoedvoertuig verkrijgbaar zijn. Muck en Takel zijn twee grote vrienden van Bliksem die samen met hem grote avonturen beleven.

Voor een kinderverjaardag kan de gehele kamer versierd worden met allerlei leuke verjaardagsartikelen. Zo is er een Lightning McQueen taart waar een mooie foto van de film op staat. Deze taart komt ook met speciale speelgoedautootjes. Er kan ook een spel van de auto gespeeld worden op de verjaardag, een leuk cadeau voor de jarige is de speciale Lego-editie van Lightning McQueen. Als activiteit kunnen de kinderen een leuke kleurplaat inkleuren.

Lightning McQueen Filmpjes

Na het grote succes van de films doken er al snel allerlei filmpjes op het internet op van deze spannende film. Dit zijn vooral korte scènes waarin Bliksem leuke avonturen beleeft. De Bliksem Mcqueen-filmpjes zijn in het Nederlands en zijn voornamelijk op YouTube te vinden, maar ook andere videosites bevatten een aantal video’s die scènes uit de bekende film bevatten.

CARS 2

Leave a Comment